Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-12-2007, 09:56 AM   #1 (permalink)
gscihan
TamPaylas Bağımlısı

gscihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgiler
Konular: 242
Ruh Halim:
Karizma
Rep Gücü : 204
Rep Puanı : 4022
Rep Seviyesi : gscihan has a reputation beyond reputegscihan has a reputation beyond reputegscihan has a reputation beyond reputegscihan has a reputation beyond reputegscihan has a reputation beyond reputegscihan has a reputation beyond reputegscihan has a reputation beyond reputegscihan has a reputation beyond reputegscihan has a reputation beyond reputegscihan has a reputation beyond reputegscihan has a reputation beyond repute
İletisim
 Sponsorlar
alkıs CALL OF DUTY 2 MULTİPLAYER .!!!!!(resimli)

Eveeeet. Artık herkes Call of duty 2 MULTİPLAYER oynamayi ögrenecek yavaş yavaş işlemlere başlayalım
1. adım:Call Of Duty 2 (1.3) patc ini indiriyoruz

[Only registered and activated users can see links. ]<--şifre motogp
not:Bu patc ile singel player i etkisiz hale getirir yani artık sadece multiplayer oynayacaksınız
2.adım:X-fire progr***** indiriyoruz

x-fire burdan:
[Only registered and activated users can see links. ]
Bir üyelik alıyoruz hemen 5 saniyede bu program serverlerin liste halinde önümüze gelmesini saglıyor birtek call of duty 2 degil caunter gibi oyunlarıda bu sayede MP oynayabilirsiniz
3.adım Multiplayer e girip Options diyoruz oradan punkbuster a YES diyoruz
RESİMLİ ANLATIM

X fire a girip Call OF duty 2 bölümünü acıyoruz,,

Hemen en başt türk serverlerimiz geliyor(serverlerin dolu olduguna bakmayın sabahın köründe cektim o resimi )

İstedigiz servere tıkladıktan sonra aşagıdaki asker resmi cıkıyor ve biraz bekliyoruz bu bekleme pc den pc ye degişir 1 dk. Bile bekleyebilirsiniz sakın kapatmayın

Ve bir kerelige mahsus punkbuster a YES diyoruz

Oyundan cıkıp yeniden giriyoruz VEEEEE OYUNDAYIZ HADİ HAYIRLI OLSUN

HADİ GELİNDE Bİ BOŞ SERVERE KAPIŞALIM

Konu gscihan tarafından (07-12-2007 Saat 10:01 AM ) değiştirilmiştir..
gscihan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla