Arkadaşlar tam bilmiyorum ama bi arkadaşımın dediğine göre piyasa birden artmış. Bilmememin sebebi şu: çünkü oyunu bıraktım. Herneyse mevzuya gelelim
Ben bu oyunu 4 yıldır oynuyordum ve Allah'a şükür hertürlü bugu koxpu gördüm

Şimdi size söyleceğim piyasa birden artıyor ve gb fiyatları düşüyorsa kesinlikle oyunda bi açık bulunmuş demektir. Bu versiyonlarda da açık dupe şeklinde değil sanırım görev bugu şeklindedir. Önceden olsaydı piyasa artmadan söylerdim size bugu. Neyse şu an için oyunda kesinlikle bi açık var ve bunu bulabilen olursa bilgilendirsin derim. Bende araştırayım bulabilirsem yazarım burda
Fakat eğer bulamazsanız hiçbirşey size kişisel tavsiyem:
Ben 4 yıl boyunca hep şunu gördüm. Piyasa asla ama asla yüksek kalmaz Elbet düşmek zorunda. Bana sorarsanız elinizde item bulundurmayın bu sıralar. Ne kadar iteminiz varsa elinizden çıkarmanın tam zamanı. Biriktirebildiğiniz kadar nakit biriktirin Ve sadece bekleyin
Bilmiyorum fiyatları sadece örnek vermek için söylicem: diyelim elinizde priest pendant var (kolay bulunabileceği için) şu anda piyasada 300m olsun. Siz bunu şu anda satarsanız belki 1 ay sonra 100den alacaksınız. O yüzden kim ne derse desin elinizde ne kadar iteminiz varsa çıkarın derim ben. Buna belki tecrübe diyebiliriz. Ama 2-3 ay sonra bana teşekkür edeceksiniz...
Bu da size önerim olsun. Hadi kalın sağlıcakla...