slm arkadaslar hans211 hack yeni pacten sonra calısmıyor nedeni cok basit ben olayı cözdüm ama baya bır hack denedim şimdi size anlatıyorum önce bu programı indirin bu adresten
[Üye olmadan içeriği göremezsiniz. üye olun]
masa ustunde bır dosyaya acın ıcındekilerini sonra hans211 hack acın usten traspraten tıklayın hack seffaflasınca ctrl+ınsert tuslarından hack yok edin hack kayboluyor ama calısıyor oyuna gırın turkey servere gırıp odaların oldugu salonda sol alt koseye bakın kıdemınız sarı oluyor yani premum ama 10 sanıye sonra kayboluyor burda hıc bır sey yapmadan klavyeden windows tusundan masa ustune dönün actıgınız dosyanın içinden indirdidiniz programa tıklayın adı WindowsApplication3 sonra acılan pencereden PnkBstrB.ExeLowPriolity yazan tusa tıklayın ve sol alta bakın kıdemınız yine premum oluyor hemen oyuna gırın hans211 hack oyunda calısıyor ama 10 yada 15 sanıye sonra oyundan atıyor 6 defa denedim hack calısıyor ama atıyor banlamıyor sadece kıcklıyor ve anladımki yeni pactte premum acıgını kapamıslar buda şu oluyorki hans211 hack premumda calısıyor yani hack kullanmak ısteyen premum uye olacak 18 ytl bayılacak onların ıstedıgıde bu belkıde hacklerı kendılerı yapıyor mılletı hack alıstırıp sonra acıkları kapatıyorlar aynen benim gibi neyse ben denedim benden sonra deneyenler bana msj yazsın replerinizi bekliyorum..