Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-12-2008, 11:01 AM   #1 (permalink)
arizaates
@T3$-Infernal Eyed

arizaates - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgiler
Konular: 72
Ruh Halim:
Karizma
Rep Gücü : 158
Rep Puanı : 3551
Rep Seviyesi : arizaates has a reputation beyond reputearizaates has a reputation beyond reputearizaates has a reputation beyond reputearizaates has a reputation beyond reputearizaates has a reputation beyond reputearizaates has a reputation beyond reputearizaates has a reputation beyond reputearizaates has a reputation beyond reputearizaates has a reputation beyond reputearizaates has a reputation beyond reputearizaates has a reputation beyond repute
İletisim
 Sponsorlar
yeni Herkezi Kendi Privite Serverima Beklerim :)

Arkadaşlar kendime Tibia otserver (private) açtim. Kendi bilgisayarima actigim icin kısıtlı imkanlarim var D bu benim ilk private serverim.Maalesef 7/24 acik deil.Her gün sabah 9dan akşam 12 ye kadar aciktir. Ve de dedigim gibi kendi bilgisayarima actigim icin max 60 kişi alabilmekte. ama merak etmeyin.daha 4-5 oyuncu var kırp

Şimdi gelelim nasil benim servera giriş yapacagimiza

İlk önce tibia [Üye olmadan içeriği göremezsiniz. üye olun]

Sonra [Üye olmadan içeriği göremezsiniz. üye olun]

Önce tibia 8.1 bilgisayarimiza kuruyoruz ve acioruz.Sonra tibia multi ip changeri bilgisayarimiza kuruyoruz ve açiyoruz.ip changerda port: 7171 versiyon secenegi: 8.1 ve ip bölümüne: atesot.no-ip.biz yazioruz ve change ip butonuna tikliyoruz.

Sonra tibiaya gecioruz ve charimizi aacount managerdan acmak için
İD : 111111
PW: tibia

yaziyoruz ve giriş yapiyoruz.karşınıza accont manager cikacaktir.Ona "hi" yazin geri kalaninda o sizi yönlendirecektir.(managerin " " arasindaki komutlarina dikkat edin.)

Server Özellikleri:
EXP 100x
Skill 50x
Magic Lv 50x
Loot 20

Herkezi beklerim.Eger bi sorunuz olursa buraya yazin.Elimden geldigince yardim etmeye calisirim.
arizaates isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla