Ana Strateji & Savunma
Bu oyuna yeni başlamış arkadaşlarım yada kendimi 5000 puandan sonra nasıl korucam diyen arkadaşlarım size benim kişisel tavsiyem tecrübelerime dayanarak söylüyorum ilk iş savunma.
Öncelikle oyuna yeni başlayanlan arkadaşlarımın bir kısmı hadi hemen filo yapalım,savaş yapalım,en büyük biz olalım gibi hırslı düşüncelere sahip.ama bu oyun o kadar kolay bi şekilde yürümüyor.düşünün çok büyük ve detaylı bir satranç oyununun içindesiniz yada büyük bir savaşın.
Ogamede öncelik olarak kendimizi mükemmel bir savunma altına almalıyız ilk olarak ana maddelerimize(metal,kristal ve deut) önem vericez.öncelikle sakın ilk olarak hafif avcı falan çıkartıcam diye boşuna harcamıyoruz maddeleri.bütün madde sağlayan binaları en az kademe 15 yapmalısınız ki üretim çabuk olsun sabırlı olun.ondan sonra yavaş yavaş savunma tekniklerini açmaya başlayın ve daha hızlı yapım için robot fabrikalarının kademelerinide arttırın.
Sonra artık üretiminiz güzel savunma oluşmaya başladı bu sefer sömürge almaya başlayın ve sömürgelerinizi madde fabrikası haline getirin.ama dikkat edinilecek bir konu var [EĞER SÖMÜRGENİZİN SAVUNMASI ÇOK İYİ DEĞİLSE ASLA ORDA FAZLA MAL BULUNDURMAYIN AÇIK HEDEF OLURSUNUZ] bundan korunmanın yoluda her sömürgeye en az 5 büyük nakliye gemisi koymak ve sürekli sömürgeden ana gezene mal yollamaktır.
Artık savunmamıza gaus topları,iyon topları,plazma atıcıları yapıcak seviyeye varmış olucaz.geldi sıra silah tekniği,kalkan kubbesi,uzay gemilerinin zırhlandırılması gibi araştırmaları geliştirmeye.
BÜTÜN BUNLAR BİTİNCE ARTIK İŞİN EN EĞLENCELİ KISMINA
ARTIK BÜYÜK Bİ GÜÇSÜNÜZ VE KENDİNİZE GÖRE İSTEDİĞİNİZ SAVAŞI YAPABİLİRSİNİZ.
Bunlar sadece benim görüşlerim eğer bir işe yararsa sevinirim
|