Arkadaşım Daha Once hiç bu oynamadıgın belli mu aslında cok kolay ama sen bilmedigin için version yani patch felan bunlarda biraz sorun yaşayabilirsin
[Üye olmadan içeriği göremezsiniz. üye olun] dünyanın en zor online oyunu mu online dir exp 1 ve drop %1 olarak ayarlanmış tavsiyem private serverlarda kas muda pw serverlar çok wardır ben sana önereyim şuanda açık deil server bikaç sorun war arkadaşımındır serveri ben sana yardım ederim ordada
muonline ve diger online oyunlar arasında cok fark war neden derseniz muda IVI server e gore deişir 350 IVI e kadar 400 e 1000e kadar bile war 350 IVI olduktan sonra rest atılır tekrar 1 IVI olursun ama pointin cogalır 4 tane stats wardır Yeni Charlardan birisi olan dl de 5 stats war 1. str 2. agility 3.vitality ve 4. enerjidir mu-arwen.servegame.com burdan client indirip register bolumunden account yani hesap alıp girebilirin oyuna
maske_gs_1905@html.com eklersen sana istedigin kadar istedigin gibi bilgi verebilirim konu fark etmez hack,server kurma,hangi char neye kasılır vs.vs.vs herşey...