Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-02-2008, 01:43 PM   #1 (permalink)
leotry
TEĞMEN

leotry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgiler
Konular: 36
Ruh Halim:
Karizma
Rep Gücü : 111
Rep Puanı : 869
Rep Seviyesi : leotry is a splendid one to beholdleotry is a splendid one to beholdleotry is a splendid one to beholdleotry is a splendid one to beholdleotry is a splendid one to beholdleotry is a splendid one to beholdleotry is a splendid one to behold
İletisim
 Sponsorlar Reklam Alani
yeni Cabal Bot Yeni Güncel (29,Mayıs ,2008 Yeni Bir Hack Bulundu !!!)

Dc Yiyen Arkadaşlarımız Şimdi Lütfen Aşağıdaki Anlatımdaki Gibi Oyuna Giriniz Vede Oyuna Girdikten Sonra Lütfen Filtre Ayarlarından Lütfen
" Inogre Craf İtems Yazan Yeri Tıklayın Vede Ekstra Büyük İnvertoy Yazan Yeri Tıklayın Discleri Almaz Yerden Buseçenek Şimdiden Hatırlatıyım Hepinizin Bilginize Vede 2 Saat Gibi Bir Sürede Dc Yersiniz.. Bilginizeeeeee Umarım İşinize Yarar !!!! Bide Bunu Deneyin Eğer Hala Dc Alırsanız Pcye Format Atın Yada AntiVirüsü Vede Firewall Ayarlarınızı Kapatın %100 Çözümdür!!!

GmeGuard Hatası Alanlar Buyurun Size Yeni Bot İndirin Kullanın ..

Downland Linki : Buradan İndirebilirsiniz....!!! Hadi İyi Kullanımlar...
[Only registered and activated users can see links. ]
Daha Sonra İse Cabalrideri açıp oyuna giriniz..

Şu Anda Herkeste Bir Sorun Var Biliyorum şimdi Birde Böyle Deneyin...

Bu Alttaki Ayarları Yaptıktan Sonra Bir Ekelme YaPAYIM Dedim Şimdi İyi Okuyun Taki Aşağıdaki 5, maddeye kadar gidin vede Oyuna TaM gİRECEĞİNİZ yERDE yANİ İd Ve Psw Yazacağınız Yerde Köşede Saatin Oradaki Parmağı Sağ Tuşla Tıklayıp Exit Deyin..
Çünkü Ara Sıra Oyuna Bu Şekilde Girmediniz Diyelim Aşağıdaki Maddeleri Uyguladığınızda Başka Serverlar Geliyor O serverlara Da Sadece Cool Time Hack Kullananlar Girebiliyor.. Yani Diğer Serverlar Gm Vede Cool Time Hack Kullananlar İçindir O Botta Var Elimde Ama Bazı hHataları Ayarlıyorum.. Ayarladıktan Sonra Yayınlayacağım Belkide Cabalda Oyunun Olayı Olur Sizlerden Bir Şey İstiyorum Bana
LoadLibraryShim.dll yi Bulabilecek Olan varsa hemen upload etsin size bir gm show yapalım 10 numara birşey şu an oyunda 150 küsür kişi kullanıo hepsinin serveri mars... haberiniz olsun 3 kişi mercuryden ben tanıom bitek hepside türk bulan varsa upload etsin plesea...

1: Linkteki Dosyayı İndirin..
2: İndirdiğiniz Dosyayı Rardan Çıkartın
3: Dosyanın İçindeki Cabal Bot.exe yi Çalıştırın .
4: Cabal Bot.exe yi Çalıştırdıktan sonra saatin orada parmak işaretini göreceksiniz..
5:Paramak İşaretini Gördüğünüz Zaman Cabalrideri Normal Bir Şekilde Açın Vede İd Ve Ps Girin Login Deyin Vede Start Game Deyin..
6: Oyuna Girin Vede Ayarlarınızı Yapın Anlatım Bana Aittir ..
7: Botun Ayarları Komple Türkçeleştirdim Hepinizze İyi Kullanımlar

Not: Bot Ayarlarınızı Yaptıktan Sonra Lütfen Kasacağınız Yere Götürün Eğer Götürürken Ekran Dönüyorsa A tuşu İle Kasacağınız Yere Kadar Götürün vede Start Bota Basınız .. Sonra İse Lütfen Bot Menüsüne Gelip Bir Defa Tıklayınız Bot Menüsünden Bir Yeri Ekran Böylece Kesinlikle Dönmeyecektir....

ßy VkOnline ...

Teşşekürler.... İyi Kullanımlar...

ilk öncelikle selam beyler büyük uğraşlar sonucu bulduğum cabal botu size vermekten mutluluk duyuyorum ..

İLK ÖNCELİKLE BATUBİLİR'E BİR İSTEĞİM OLACAK BANA CABAL BÖLÜMÜNDE MODLUK VERİRSE SEVİNİRİM....

İŞTE BEKLENEN AN ALIN SİZE CABAL BOT KULLANIMI ÇOK RAHAT HEMDE ÇOK.....

Tam anlamıyla Bir Mucize bu İnvertoydaki bölümümüz büyüyor vede üzerine hayvanlara oto atış yapıyor gameguardı resmen yerle bie ediyor işte arkadaşlar

%100 Kullanışlı Vede %100 harika bir bot...

Konu leotry tarafından (05-29-2008 Saat 08:21 AM ) değiştirilmiştir.. Sebep: Yeni Güncellendi
leotry isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla