Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-30-2008, 02:10 AM   #1 (permalink)
FR€€PiRAT€

FR€€PiRAT€ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgiler
Konular: 1191
Ruh Halim:
Karizma
Rep Gücü : 297
Rep Puanı : 14921
Rep Seviyesi : FR€€PiRAT€ has a reputation beyond reputeFR€€PiRAT€ has a reputation beyond reputeFR€€PiRAT€ has a reputation beyond reputeFR€€PiRAT€ has a reputation beyond reputeFR€€PiRAT€ has a reputation beyond reputeFR€€PiRAT€ has a reputation beyond reputeFR€€PiRAT€ has a reputation beyond reputeFR€€PiRAT€ has a reputation beyond reputeFR€€PiRAT€ has a reputation beyond reputeFR€€PiRAT€ has a reputation beyond reputeFR€€PiRAT€ has a reputation beyond repute
İletisim
 Sponsorlar
Standart AtatÜrkÜ Seven GenÇlerİn Resmİ Sİtesİ

Arkadaslar ben reklam yapmayı sevmem ancak bu sitenin tanıtımının; benim Atamıza ve onu sevenlere tp ailesinden birisi olarak bir borcum olduğunu düşünüyorum...

[Üye olmadan içeriği göremezsiniz. üye olun]

Bu Atatürkçü Düşünce Derneğinin Tüm türkiyedeki gençlik kolları birliğinin açtığı bir site ve tüm türkiyedeki bu derneğe üye vatansever genç arkadaslarımız bu sitede buluşuyor...

Sitenin özelliği şu ki ; üye olan kardeşlerimiz kendi bölgelerindeki gelişmeleri anında burada tüm türkiyedeki kardeşlerimizle paylaşıyorlar ve kimse habersiz kalmıyor...

Güzel içeriği ve biz Vatansever gençlere yakışan seviyesiyle bu siteye üye olmanızı ve bize katılmanızı sizlerde rica ediyorum...

Sevgilerimle...

[Üye olmadan içeriği göremezsiniz. üye olun]

Türkçemize ve bize destek olmak için parmağı tıklayın : )

Forum içinde Türkçeye ne kadar sahip çıktığınızı göstermek mi istiyorsunuz?

O zaman lütfen

*ban lanmak demeyin ; cazalandırmak fiilini kullanın...

*Post kasmak demeyin ; mesaj sayısını yükseltmek deyin...

*Lamellar değil ; sömürgeci deyin...

Ve lütfen bir Türk'e yakışır cümleler kurun...

Mümkünsede parmağı tıklayarak bize yardım edin : )

.
FR€€PiRAT€ isimli Üye şimdilik offline konumundadır