Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-31-2007, 01:29 AM   #1 (permalink)
bjk_murat
Banned

Bilgiler
Konular: 10
Ruh Halim:
Karizma
Rep Gücü : 0
Rep Puanı : 838
Rep Seviyesi : bjk_murat is a splendid one to beholdbjk_murat is a splendid one to beholdbjk_murat is a splendid one to beholdbjk_murat is a splendid one to beholdbjk_murat is a splendid one to beholdbjk_murat is a splendid one to beholdbjk_murat is a splendid one to behold
İletisim
 Sponsorlar
Allah rızası ıcın bı yardım wow kurmada problem!!(wow bılgısı olanlar acıl baksın)

arkadaslar bnde 4 cd lık korsan wow war duydumma gore de wowun 2.1.1 patch ı bedava oynanabılıomus hata bn uye bıle oldum ama korsan wowu yukluorum onun ıcınde 1.1.1 enus.patch war onu yukluorum ona gore crack ta war ama offline ıcın wow_2.1.1.6739_to_2.1.2.6803_enus_patch ı ındrdım hata werıo yuklenmıo(snn oyunun wersıounu eskı dıo 2.1.1 e gore wow.exe yok dıo) nden olabılır weya kurmak ıcın neler yapıcam acıll yardım kardeslerr plssss COK ACILLL COKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!

__________________________________________________ __________________________________________
«»Mu®å']['«» ßê$îKTâ$ Çâ®$I«»Mu®å']['«» /// \\\ «»Mu®å']['«» ßê$îKTâ$ Çâ®$I«»Mu®å']['«»
__________________________________________________ __________________________________________

bjk_murat isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla